Tag: sol

Kako kuhati na SOS prehrani?

Namesto olja uporabite navadno vodo, na kateri pražite zelenjavo po izbiri. Posoda naj bo keramična ali teflonska, da se hrana nanjo ne zalepi ali zažge. Med praženjem ne pozabite, da voda zelo hitro izhlapi, zato jo bo treba dodajati.

Koliko soli potrebujemo?

Potreba po natriju je tako nizka, da jo s hrano v telo vnesemo tako enostavno, da dnevne priporočene vrednosti za natrij (RDA) niti ne obstajajo.

Kako zmanjšati količino soli?

Naše brbončice so zelo prilagodljive. V samo 2–4 tednih se lahko prilagodijo na povsem nove okuse. Sem spada tudi naša percepcija slanih okusov.

Pogosta vprašanja o SOS prehrani

Ali lahko s tako prehrano brez problema zaužijemo dovolj kalorij, glede na to, da vsebuje tako malo maščob? Ali ni takšna hrana neokusna? Kaj naj jem, ko mi pade sladkor oz. ko si zaželim nekaj sladkega, npr. čokolado? Ali se da na ta način prehranjevati na dolgi rok?

SOS prehrana

Je možno jesti, kolikor želimo, tako da bomo resnično siti, zraven pa si povrniti zdravje in prevzeti nadzor nad svojim življenjem? Pridobite lahko vitalnost, energijo, optimalno težo, zdravje, resnično dobro počutje in še več. In še prihranili boste pri mesečnem računu za hrano, pri nakupu zdravil, “super praškov” in “super hrane” iz oddaljenih kotičkov sveta.

Loading